A Negatívnyomás-terápiával a Sebgyógyulásért Egyesület immár 6. alkalommal rendezi meg Szakmai Napját, hagyományosnak tekinthető módon a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikájával közösen.

REGISZTRÁCIÓ

 

Hírek

VI. NPWT Szakmai NPWT - Absztraktbeadás április végéig

A VI. Hazai NPWT Tudományos Szakmai Nap Szervezőbizottsága számít at Önök aktív részvételére, így felkér minden társasági tagot, érdeklődő kollégát absztrakt benyújtására. Az absztraktnyomtatvány, az előzetes program és a poszter template oldalunkon letölthető.

Az absztraktleadás határideje április 30.

A poszterek beküldésének határideje a Szakmai Bizottság döntése alapján május 20.

 

Bővebben


Felhívás országos adatgyűjtéshez való csatlakozásra

A 2022. novemberében megrendezett V.NPWT Tudományos Szakmai Napn elhangzott javaslat alapján a SE STÉG kezdeményezésére az NPWT Egyesület támogatásával elindult a Közös,TUKEB által támogatott, prospektív adatgyűjtés a “ritka” NPWT kezelések (úm. nyitott hasi NPWT,endoluminalis / endocavitalis NPWT) területén.

Bővebben

Felhívás NPWT Videótár létrehozásához

 

Az elmúlt években 2 nyelven is publikált NPWT szakkönyv kiegészítéseként Video Tankönyv fejlesztését tűztük ki
középtávú célként. Ennek a munkának első lépéseként egy tematikus NPWT Videotár létrehozását céloztuk meg.

Bővebben

V. NPWT Tudományos Szakmai Nap - Előadások és poszterek

A Negatívnyomás-terápiával a Sebgyógyulásért Egyesület, valamint a Semmelweis Egyetem Sebészeti Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinkával közös szervezésben - az Egészségügyi Államtitkár főtámogatásával és a HARTMANN kizárólagos támogatásával – november 16-án tartotta  V. Tudományos Konferenciáját. Az alábbiakban a rendezvényról szóló összefoglalót olvashatják.

A rendezény előadásait és a bemutatott posztereket ITT tekinthetik meg.

Bővebben