VI. NPWT Konferencia 2024.06.04.

A Negatívnyomás-terápiával a Sebgyógyulásért Egyesület immár 6. alkalommal rendezi meg Szakmai Napját, hagyományosnak tekinthető módon a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikájával közösen. A rendezvényre oldalunkon regisztrálhatnak április 1-től.

Bővebben




MOTESZ-NPWT Interdiszciplináris Fórum

A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége és a Negatívnyomás-terápiával a Sebgyógyulásért Egyesület által szervezett Interdiszciplináris Fórum idén is komoly szakmai érdeklődés mellett került megrendezésre. Az előadások anyaga oldalunkon megtekinthető.

 

A MOTESZ által meghirdetett Interdiszciplináris Fórumok minden évben különösen nagy érdeklődésre tartanak számot, hiszen amint arra megnevezésük is utal, több szakmát érintő kérdések megvitatásának adnak teret. A "Több mint ultimum refugium „A negatívnyomás-terápia széleskörű használatának lehetőségei” címmel 2022. május 24-én megrendezére került Fórumnak a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikája adott otthon. A rendezvény megnyitóján  a  Motesz elnöke a rendezvény fővédnökségét ellátó egészségügyi államtitkárság levelét, melyben üdvözölték a szervezők több szakterületet érintő, átfogó szemléletmódját, amely a problémák jobb megértéséhez és sikeresebb megoldásához vezet, segítve a betegek gyógyítását és a rászorulók szolgálatát.  

A Negatívnyomás-terápiával a Sebgyógyulás Egyesület által szervezett rendezvényén - melyre  közel 100 szakember regisztrált -  rendkívül széles indikációs kört érintő előadások hangzottak el a témában gyakorlott kollégák által prezentálva többek a bőrgyógyászat, érsebészet, traumatológia és rehabiltáció területéről. 

A Fórumon elhangzott előadások elérhetők a Szakmai anyagok menüpontban.