VI. NPWT Konferencia 2024.06.04. - A regisztráció betelt!

A Negatívnyomás-terápiával a Sebgyógyulásért Egyesület immár 6. alkalommal rendezi meg Szakmai Napját, hagyományosnak tekinthető módon a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikájával közösen.

A rendezvényre további regisztrációt nem tudunk fogadni.

Bővebben
Szakmai anyagok

 

 

Az V. NPWT Tudományos Szakmai Nap előadásai és poszterek 2022

Az V. NPWT Tudományos Szakmai Nap a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika és a Negatívnyomás-terápiával a Sebgyógyulásért Egyesület közös szervezésében 2022. november 16.-án került megrendezésre.

A rendezény előadásait és a bemutatott posztereket az alábbi linkekre kattintva tekinthetik meg.

Részletek

A MOTESZ-NPWT Interdiszciplináris Fórum előadásai 2022

A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége és a Negatívnyomás-terápiával a Sebgyógyulásért Egyesület nagy sikerrel rendezte meg interdiszciplináris fórumát május 24-én, Több mint ultimum refugium „A negatívnyomás-terápia széleskörű használatának lehetőségei” címmel. A rendezvényen elhangzott előadások anyaga az alábbi linkeken elérhetők.

 

Részletek
LINK for Wound Healing Kongresszus 2019.09.11. Budapest

2019. szeptember 11-én közel 300 résztvevővel Budapesten került megrendezésre a a nemzetközi LINK for Wound Healing Kongresszus. Az idei Kongresszus kiemelt témája a sebváladék menedzsmentje volt. A kongresszus programját és a magyar előadók prezentációit itt tekinthetik meg.

Részletek
HARTMANN szakdolgozói pályázatok - NPWT

A HARTMANN szakdolgozói pályázatának negatívnyomás-terápiaval  foglalkozó, Sebkezelés kategóriában  különdíjas pályázata, valamint az NPWT témájú pályázatokból készített szemelvények itt olvashatók.

Részletek